ÅRETS RESA ÄR HÄR SOM DU INTE FÅR MISSA!

Lördag 1 april kl 02:30 skickar Tatakai ner en buss från Finnstaskolan (Blomstervägen 2) till Göteborg (Partille Arena) där EM i Kyokushin äger rum. Det är första gången som EM äger rum i Sverige och alltså en historisk tillställning. Vi bjuder på bussresan dit och hem men inte inträdet till själva tävlingen! Resan dit och hem är värd 650 kr per person – se till att du hänger med nu när det är gratis!

Anmäl dig till bussresan genom att skicka ett mail till daniel@tatakai.se med namn, e-post och mobiltelefonnummer före onsdag 29 mars.

Vi anländer ca 8:30 vid Partille Arena lördag den 1 april och spenderar dagen på plats. Hemfärd sker ca 21:00 från Partille Arena och vi anländer vid Finnstaskolan (Blomstervägen 2) igen ca kl 04:00 söndag 2 april.

Viktigt att tänka på inför resan:

  • Samling vid Finnstaskolan lördag 1 april kl 02:00 på natten för incheckning. Avfärd sker kl 02:30 – kom inte sent!
  • Du måste vara 18 år för att få resa utan en vuxen som tar hand om dig. Är du under 18 år måste du vid anmälan ange vilken vuxen som är ansvarig för dig. En vuxen kan vara ansvarig för flera barn.
  • Ta med kudde och kanske en filt så att du kan vila bekvämt på resan.
  • Se till att du har mat och dryck till resan samt på plats under dagen – eller åtminstone pengar att köpa mat och dryck för.
  • Biljetter till EM köper du själv genom att klicka här

Har du några frågor kan du kontakta daniel@tatakai.se. Väl mött!