Vad kul att du vill börja träna med oss! Fyll i fälten nedan och klicka på knappen ”skicka”. Du kan pröva på två pass utan att erlägga någon avgift. När du tränar karate kommer du så småningom behöva en gi (karate-dräkt), den kan du köpa genom oss. Vi tränar också tabata, en form av fyspass som är perfekt för föräldrar eller syskon till barn som tränar karate. Vi har stängt nybörjarintaget i Kungsängen.

Här kan du läsa mer om när vi tränar: Träningstider, och här finns våra Träningsavgifter. Har du några andra funderingar kan du skriva det nedan.

[contact-form-7 id=”946″ title=”Kontaktformulär 1″]

*******************

Vi vill att du ska känna dig trygg när det gäller dina personuppgifter. Genom att klicka på ”skicka” godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Dessa hanteras endast av klubben utvalda personer och kommer inte att offentliggöras. Dina personuppgifter behöver vi så länge du tränar tillsammans med oss, bland annat så att du ska vara försäkrad under våra träningstillfällen och aktiviteter. Vi tar ibland foton under våra träningspass för att läggas upp på hemsida eller bland våra sociala medier.

Vi kommer bara att behandla dina personuppgifter när det är klart motiverat med hänsyn till ändamålet, nödvändigt för säker identifiering eller om det finns något annat beaktansvärt skäl. Vi minimerar alltid användandet av dina personuppgifter i så stor utsträckning som möjligt genom att, i de fall det är tillräckligt, använda ditt för- och efternamn. Vi sparar aldrig dina personuppgifter längre än vad som är nödvändigt för respektive ändamål. Slutar du att träna tillsammans med oss så kommer vi senast under nästkommande termin att ta bort dina personuppgifter från vår medlemsdatabas.

Har du några frågor om hur vi hanterar dina personuppgifter? Kontakta info@tatakai.se